PERFORMANCA
ARKIVA
BASHKËPUNO ME NE
NA KONTAKTONI
WEBMAIL
Kaskada e Drinit, burim energjie të ripërtëritshme, që mbështet zhvillimin social-ekonomik të vendit
Treguesit Operacionalë
Shfrytëzimi i Kaskadës
Operimi dhe Mirëmbajtja
Transaksione Energjitike
Treguesit Ekonomik
05/06/2018Kerkese per oferte- Procedure Optimizimi për shitje dhe blerje te energjise elektrike për periudhën 09-30 Qershor2018

Request for selling and purcahsing elelctricity (o ...
Lexo me shume...
01/06/2018Ftesë për pjesëmarrje në prezantimin e rregullores "Për qarkullimin e automjeteve në aksin "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman"

Drejtuar: Të interesuarve Gjatë v ...
Lexo me shume...
24/05/2018Kerkese per oferte për shitje energjie elektrike për periudhën 28.05.2018-01.06.2018

Request for offer 28.05.2018-01.06.2018 .pdf ...
Lexo me shume...
Të reja
Nisi zbatimi i rregullores për disiplinimin e qarkullimit të njerëzve dhe mjeteve "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman".
Sot në datë 11 Qershor nisi zbatimi, i njoftuar më parë, i rregullores "Për ...
Lexo me shume...
Vizite në Hec Koman
Aty ku investimet e kryera nga Shoqëria KESH sh.a ndihmojnë në promovimin e turizmit ...
Lexo me shume...
Pjese nga takimi për prezantimin e rregullores "Për qarkullimin e automjeteve në aksin "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman"
Në vijim të ftesës publike për pjesëmarrje në takimin për prezant ...
Lexo me shume...