PERFORMANCE
ARCHIVES
CARIERS
CONTACT US
WEBMAIL
Te Reja
Reshjet përmirësojnë rezervën hidrike, KESH kursen 2 mln euro
11/04/2016
KESH në ndihmë të fëmijëve talasemikë
11/04/2016
Administratori i KESH z. Agron Hetoja mirëpriti nismën “Drejtues për një ditë”
11/04/2016
Inagurohet përfundimi i 900 milion lek investimeve në HEC Fierzë
11/04/2016
KESH, shembull suksesi në takimin vjetor të ICOLD
23/05/2016
Gjatë këtij viti, 1.6 miliard lekë investime në HEC Vau Dejës
30/05/2016
KESH kontribon për një mjedis më të pastër
11/04/2016
KESH 1.2 miliard lekë investime në HEC Koman
30/06/2016
BERZH, 218 milionë euro hua për ristrukturimin e KESH
01/07/2016
REAGIM NDAJ DEKLARATAVE TE DEPUTETIT BERISHA
23/09/2016
HETOJA: Reshjet e mbara dhe mirëadministrimi rritën të ardhurat e KESH
26/09/2016
1,9 miliard lek investime në HEC Vau Dejës, Gjiknuri: Rezultat i reformës
18/10/2016
Situata hidroenergjitike, mblidhet Sekretariati Teknik dhe Komisioni i posacëm i trajtimit të plotave
10/11/2016
Informacion mbi situatën hidroenergjitike dhe menaxhimin e Kaskadës
09/01/2017
KESH i dha zgjidhje shqetësimit të banorëve të fshatit Porav të cilët ishin bllokuar prej 4 ditësh
12/01/2017
Vizitë e Delgacionit të Drejtuesve të Bankës Botërore dhe KESH ne Fierzë
30/03/2017
KESH sh.a. mbeshtet nismen e AADF “Drejtues për një ditë”
06/04/2017
Planet e Gadishmerisë në Rastet e Emergjencave
21/04/2017
KESH kontribuon në Ditën Ndërkombëtare të Tokës
22/04/2017
KESH për një liqen më të pastër
20/07/2017
Raporti i Aktivitetit të KESH sh.a për periudhën 2013 - 2016
23/09/2017
Samiti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Hidrocentraleve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.
15/11/2017
Vizita ne Hec- Vau i Dejes
11/12/2017
Workshop për strategjinë e Korporatës
20/12/2017
KESH sërish në ndihmë të fëmijëve talasemikë.
12/01/2018
KESH rekord historik prodhimi te energjise
14/02/2018
Trajnim per ndihmen e pare ne bashkepunim me Kryqin e Kuq Shqiptar
26/02/2018
Mbledhja e Komisionit te Posacem
08/03/2018
Vizitë në Njësinë Gjeneruese Hec Vau i Dejës
19/03/2018
Aktivitetet e KESH në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës
23/04/2018
Vizitë Gjeneruese në Njësinë Hec Koman
01/06/2018
Impiant fotovoltaik mbi sipërfaqen e liqenit të Vaut të Dejës
05/06/2018
Vizitë informuese e nxënësve të arsimit parauniversitar në HEC Vau i Dejës
05/06/2018
5 QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E MJEDISIT
06/06/2018
Pjese nga takimi për prezantimin e rregullores "Për qarkullimin e automjeteve në aksin "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman"
11/06/2018
Vizite në Hec Koman
11/06/2018
Nisi zbatimi i rregullores për disiplinimin e qarkullimit të njerëzve dhe mjeteve "Ura e Drinit-Tunel-Kalata e Trageteve" Hec Koman".
11/06/2018
KESH sh.a i bashkohet thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar "Dhuro gjak, shpëto jetë".
12/09/2018
Konferenca e Tretë Ndërkombëtare e Digave të Mëdha 17-21 Shtator 2018 në Foz do Iguaçu, Brazil
19/09/2018
Vizitë në Hidrocentralin ITAIPU, Brazil-Paraguai
20/09/2018
Takimi i radhës i EFET
21/09/2018
WorkShop
14/11/2018
Korporata Elektroenergjitike Shqiptare merr pjesë në Klik Ekspo
23/11/2018
Kesh për një ambient më të pastër
23/11/2018
KESH sh.a merr nga MIE miratimin paraprak për zhvillimin me tej të projektit për ndërtimin e impiantit fotovoltaik lundrues
10/01/2019
Vizitë në Hec Vau i Dejës i nxënësve të shkollës Teknike - Elektrike "Gjergj Canco" Tiranë në Ditën Botëre të Eficensë së Energjisë
03/04/2019
Kesh në Ditën Ndërkombëtare të Ujit
04/04/2019
Vizitë e fëmijëve në Hec Vau i Dejës në Ditën Botërore e Shëndetit
08/04/2019
Përfundoi me sukses panairi “Energy Expo&Forum
08/10/2019
Përfundoi me sukses panairi “Energy Expo&Forum

Përfundoi me sukses panairi “Energy Expo&Forum, në edicionin e tij të 3-të, ku kompanitë shqiptare dhe ato të huaja janë bërë bashkë për të prezantuar punët e tyre dhe shkëmbyer eksperienca të vyera për sfidat, arritjet dhe nevojën e forcimit të bashkëpunimit në fushën kaq sensitive të efiçencës së energjisë.